Dagboek van Jill

31-03-2017

 

Lief dagboek,

Dino vertelde me dat ze al een paar keer naar het strand waren geweest. Er was een nieuwe hond bij, een dalmatiër die heel hard kon rennen. Dino deed natuurlijk weer stoer en zei dat hij haar er wel uit kon rennen. Ik ben wel jaloers hoor, het strand! Hoe leuk! Bos is ook leuk hoor, lekker pootje dippen in het slootje en rollen in de modder, mijn hele rug zat laatst onder :), vond vrouwtje alleen niet zo leuk geloof ik hihi!

Vouwtje vind mij ook wel heel stoer, laatst zette ze een hondje bij me in het hokje in de auto. Bleek dat dit hondje de auto toch wel heel spannend vond. Gelukkig had hij steun aan mij. Ik vind het allemaal wel prima. Dat betekend toch dat we weer lekker gaan rennen?!

Nou, weer genoeg getypt! Ik ga weer rennen, springen, blaffen en aandacht vragen :)

Poot, Jill


14-01-2016

 

Lief Dagboek,

 

Na de kerstvakantie mocht ik eindelijk weer mee met de uitlaatservice Joepie! Feline was ook weer mee en er kwam een nieuwe hond bij! Ik heb hem vriendelijk gedag geblaft toen hij de auto in kwam.

 

We zijn gaan lopen in de Pauw, wat een leuk bos is dat! Ik wilde graag mee rennen met de nieuwe hond, die heet trouwens Dino, grappige naam! Dino vond spelen leuker en plantte zijn poten op mijn hoofd. Daar was ik niet van gediend en het vrouwtje trouwens ook niet!

Vrouwtje wilde ook nog even knuffelen vandaag, vooral met Feline, maar ik heb me ertussen gewurmd!

 

Poot Jill


15-12-2016

Lief dagboek,

 

De uitlaatservice (dat vrouwtje waar ik het vorige keer over had), komt elke week om mij uit te laten. Superleuk! We zijn al heel vaak naar de vlietlanden gegaan en ik heb heel veel nieuwe vriendjes gemaakt. De afgelopen weken waren er wel veel mannetjes die beetje raar tegen mij deden. Ze wilden snuffelen enzo. Mijn baasje zegt dat ik volwassen wordt, maar ik wil gewoon spelen!

 

Gisteren haalde ze me weer op, dit keer gingen we met de auto op pad. Ik twijfelde om de bus in te gaan, maar er bleek al een ander hondje in te zitten! We zijn naar een park gereden en konden daar lekker los rennen. Dat andere hondje was ook een lief kleintje met dezelfde kleuren als ik. We hebben samen heel hard gerend, al ben ik veel sneller!

 

 

Poot Jill


10-11-2016

Lief dagboek,

 

Ik heb leuke dagen gehad! Gisteren kwam een vrouwtje mij ophalen en we gingen helemaal naar de vlietlanden wandelen. Het regende best wel, maar daar leek zij geen last van te hebben. Ik moest wel aan de lijn want ze kende me nog niet zo goed en baasje had gezegd dat ik nog wel eens ontsnap, hihi! 😈

 

We kwamen allemaal leuke vriendjes tegen, al was het wat lastig spelen aan de lijn. Halverwege lag er een hoop paarden poep. Daar probeerde ik in te rollen, maar vrouwtje had het snel door een trok me mee. Dat vond ik wel jammer! Toen zijn we weer terug gewandeld en kwam ik met een natte buik en pootjes thuis. Mijn baasje en het vrouwtje probeerde me af te drogen, maar ik had vooral zin om te spelen! Toen ging die vrouw weer weg en ben ik aandacht gaan vragen aan mijn baas.

 

Wat bleek, de volgende dag kwam dat vrouwtje weer! Ik was alleen thuis, dus zat in de bench en werd natuurlijk dol enthousiast. Ik mocht pas uit de bench toen ik rustig was, zo stom! Maar ik snap het wel, anders luister ik helemaal niet meer, haha! 

 

We gingen weer naar de vlietlanden. Ik wist de weg dus wilde voorop de leiding nemen, maar dat liet ze niet toe. Pas op de vlietlanden mocht ik wat langer om te snuffelen enzo. Daar kwamen we de poep weer tegen, maar dit keer lukte het niet eens om in de buurt te komen . Ze vertrouwde me blijkbaar al zo dat ze me los deed! Ik kom natuurlijk ook braaf terug als je me snoepjes geeft of met me wilt spelen!

 

Op de terugweg deed ze me weer aan de lijn, wat een onzin! Eerst ben ik om haar heen gaan rennen, ik wilde spelen! Daar trapte ze niet in. Ze ging niet achter me aan maar liep gewoon weg! , toen ben ik maar snel mee gelopen en netjes aan de lijn gegaan.

 

Halverwege de terugweg kwamen we heel veel hondjes tegen. Gelukkig mocht ik los en kon ik heel hard mee rennen. Het waren grote honden en die gingen hard! Ik moest daar wel even van bijkomen, pfoe! Daarna gingen we naar huis en kwamen we een grote herder tegen waar ik even heel boos tegen deed, toch even laten weten dat hij me niets kan maken! Vrouwtje was het daar gek genoeg niet mee eens. 

 

Terug bij het huis liep vrouwtje naar de bus dus ik dacht dat we nog ergens heen gingen, leuk! Ik werd daar afgedroogd, maar toen bleek dat ik toch naar huis moest, tegentribbelen en boven zitten op de oprit had geen zin. Thuis moest ik in de bench, dus dat was echt niet leuk. Ik kreeg nog wel een paar lekkere snoepjes. Ik heb nog heel hard geblaft in de hoop wat aandacht te krijgen, maar dat lukte niet.

 

Uiteindelijk ben ik maar gaan slapen, ik was toch best moe van deze wandeling! Ik heb in ieder geval genoten!

 

 

Poot, Jill