Over mij

EEN ECHTE DIERENVRIEND

Sinds jaar en dag ben ik verzot op dieren. Van jongs af aan heb ik interesse gehad in (voornamelijk) huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's en uiteraard paarden. Na een managementstudie en een aantal jaar werken als planner heb ik de stap gewaagd om mijn dromen en passies na te jagen.

 

Honden

Met de oprichting van mijn eigen bedrijf kan ik mijn ei kwijt. Met het juiste gevoel voor rust, regelmaat en timing zorg ik dat een groep honden veilig  en vertrouwd kan genieten. Honden krijgen tijdens vakanties van hun baasje oprechte aandacht met mijn liefde voor deze dieren.

 

Paarden

Naast de honden heeft de opleiding tot paardengedragsdeskundige mij de mogelijkheid gegeven met deze prachtige dieren te werken. Het zien en laten ervaren hoe paarden zijn, voelen en leven is een enorme verrijking voor zowel mij als mijn klanten.

 

 

 ERVARING

Honden

Sinds 1 oktober 2016 heb ik mijn eigen hondenuitlaatservice, de groep is langzaam opgebouwd tot een gezellige ontspannen groep. Enkele gedragsproblemen hebben zich in mijn groep opgelost door de roedelvorming, leren van andere honden en het gebruik van lange lijnen waar nodig. Geduld is hierbij Key!  

De afgelopen jaren hebben veel hondjes bij mij mogen logeren, vanaf 2018 woon ik samen met Dennis, eigenaar van TheDogwalker.nl. Samen vangen we alle honden op die een fijn tweede huis zoeken tijdens vakanties! In totaal hebben wij al meer dan 12 jaar hondenervaring opgebouwd.

 

Paarden

Via Annemarie van der Toorn kwam in bij haar opleiding E-quine.com. In 3,5 jaar tijd heb ik veel ervaring opgedaan met het oplossen van gedragsproblemen en het aanleren van nieuwe dingen aan allerlei paarden. Elke 2 maanden mochten we een weekend oefenen met een hele hoop paarden. Ik kan nu wel zeggen dat ik alle soorten paarden in handen heb gehad en vrijwel altijd een oplossing heb voor een probleem. Zo niet, dan is de achterban van E-quine er om ons te helpen, hoe fijn!