Over mij

EEN ECHTE DIERENVRIEND

Sinds jaar en dag ben ik verzot op dieren. Van jongs af aan heb ik interesse gehad in (voornamelijk) huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's en ga zo maar door. Na een managementstudie en een aantal jaar werken als planner heb ik de stap gewaagd om mijn dromen en passies na te jagen.

 

Met de oprichting van mijn uitlaat- & oppasservice kan ik mijn ei kwijt. Met het juiste gevoel voor rust, regelmaat en timing zorg ik dat een groep honden kan genieten van een heerlijke wandeling als een echte roedel. Daarnaast krijgen huisdieren tijdens vakanties van hun baasje oprechte aandacht met mijn liefde voor dieren.

 

ERVARING

Sinds 1 oktober 2016 heb ik mijn eigen hondenuitlaatservice, de groep is langzaam opgebouwd tot een gezellige ontspannen groep. Enkele gedragsproblemen hebben zich in mijn groep opgelost door de roedelvorming, leren van andere honden en het gebruik van lange lijnen waar nodig. Geduld is hierbij Key!

 

Het afgelopen jaar hebben veel hondjes bij mij mogen logeren, vanaf 2018 woon ik samen met Dennis, eigenaar van TheDogwalker.nl. Samen vangen we alle honden op die een fijn tweede huis zoeken tijdens vakanties!

 

Voor mijn uitlaatavontuur heb ik veel meegelopen met een andere uitlaatservice, 'Voetjes van de Vloer' uit Zoetermeer. Hier heb ik al veel geleerd over het begeleiden van een roedel honden. Daarnaast heb ik van haar alle neven activiteiten uitgelegd gekregen. 

 

Ook heb ik de honden-EHBO cursus bij de Martin Gaus Academie gevolgd. Hiermee kan ik eerste hulp verlenen aan de honden.