Trailerverhuur

Onze 2 paards trailer is los te huur of in combinatie met een trailerlaad training; makkelijk, hoef je zelf geen trailer te huren!

 

Onze trailer is ruim en licht. Hij is wit van binnen, heeft verlichting en 2 ramen. Het tussenschot of de voor en achter stang zijn makkelijk te verwijderen zodat je kunt trainen zonder iets in de trailer. Daarnaast heeft de trailer vastzetlijnen, een haak voor een hooinet, een voordeurtje, achterzeil en de raampjes kunnen open.

 De trailer ligt ook stabiel op de weg. 

 

Kortom, een hele fijne trailer in gebruik!

 

Massa leeg voertuig: 750 kg

Laadvermogen: 1250 kg

Max. toegestane massa voertuig: 2000 kg

Los tarief 35,- per dag

Tarief in combinatie met training 10,-

 

Losse verhuur

Onze 2 paards trailer is te huur vanaf minimaal 1 dag:

30 euro per dag.

 

De trailer heeft een zadelkamer voor 2 zadels. We hebben losse stangen voor het trainen van trailerladen, fijn als je paard het soms nog wat lastig vindt.

In combi met training

Als je zelf geen trailer hebt is het lastig om je paard hierop te trainen. Daarom bied ik graag mijn hulp aan. Ik kom samen met mijn trailer naar je toe en we starten een eerste training. Daarna beslissen we of je zelf verder oefent met de trailer, eerst wat andere oefeningen doet of dat je al op pad kunt. Je kunt dan de trailer een paar dagen houden en in korte tijd grote stappen zetten! Tussendoor kom ik terug om je steeds verder in de training te helpen.

Clinic

Wij bieden ook een clinic met trailerladen aan. Wil je dit op stal organiseren of bij ons op stal komen? Laat het ons weten!