Nieuwsbrief

Oktober 2018

Beste klant,

 

Wij willen jou ontzettend bedanken voor het vertrouwen in onze bedrijven. Het afgelopen jaar is er veel veranderd. Ik ben samen gaan wonen met Dennis in Aarlanderveen. Superleuk voor mij én voor mijn oppashonden die er ineens een hoop plezier bij kregen! Mijn vuurdoop met de hondenopvang was de kerstvakantie. Hard werken en veel leren van Dennis (hoe voer je zoveel honden tegelijk?!), maar ontzettend leuk! We genieten van de ruimte net als alle hondjes in de opvang. Zijn vuurdoop was paarden aan huis; uitmesten, voeren, gehinnik op de raarste momenten van de dag, toch best gek als je niets met paarden hebt!

 

In mei hebben we een lange vakantie gehad (voor Dennis de eerste keer in 7 jaar, dat hij zo lang weg was!) en daarna zijn we begonnen met het samenvoegen van de uitlaatgroepen. De meeste honden kenden elkaar en ons al dus dat ging vrij soepel. Voor de baasjes daarentegen was het best gek om ineens een grote stoere man in de gang te hebben staan die heel lief om het hondje roept! Gelukkig was aan de hondjes te zien dat het goed was!

Sinds de zomervakantie lopen we dan ook om en om de uitlaatservice. De ander is dan lekker thuis om de oppashonden aandacht te geven. Deze zomervakantie hadden we topdrukte, We zaten de laatste 2 weken van juli en de eerste 2 weken van augustus stampvol. We verwachten dat we dit jaar nog sneller vol zitten, dus vergeet niet op tijd je vakantie door te geven! Mocht je nog niet langs zijn geweest omdat we de hond altijd meenemen na de wandeling, kom dan vooral even kijken hoe leuk de hondjes het hier hebben (en vergeet de hond niet, dat is wel zo leuk)!

 

In deze drukke periode hebben we ook niet stil gezeten qua promotie. We hebben een 'hondenhotel' bord geplaatst, zodat we makkelijker te vinden zijn en we hebben een superleuk filmpje gemaakt van de hondenopvang. 

Per 1 oktober hebben we de regio voor de uitlaatservice verkleind tot alleen Voorschoten. De andere klanten hebben wij een goede andere optie gegeven in hun woonplaats. Het plan was om per 1 oktober te starten met een dagopvang. De eerste klant diende zich al in augustus aan. Dit is puppy Tess, een enthousiaste border collie! Ondertussen weet ze van de hoed en de rand en hebben we per 1 oktober een 2e klant, Gina de herder. We hopen dit verder uit te breiden naast de gebruikelijke oppas.

 

Kerstvakantie 2018 komt er weer aan en deze weken zit de opvang altijd vol, voor honden die slecht tegen vuurwerk kunnen is dit een ideale plek. Mocht je nog een plekje willen, reserveer dan snel!

 

Dan nog wat zakelijke dingetjes:

Hieronder vind je de tarieven die gelden per 1 januari 2019. De groepswandeling gaat met 50 cent omhoog, deze trek ik gelijk met het tarief van Dennis. Hieronder vind u de nieuwe tarieven per 1 januari 2019. Daarnaast vind je in deze brief de vrije dagen voor december en komend jaar. Op deze data zijn er geen wandelingen. Oppas is in overleg wel mogelijk. Eventuele vakantie en andere vrij dagen zal ik uiterlijk 6 weken van tevoren.

 

 

 

Prijzen per 1 januari 2019

Groepswandelingen

 

Prijs per wandeling*

Groepswandeling (op oproep)

15

Groepswandeling (vaste klanten)

13,50

2e hond

-10%

Strippenkaart 10 wandelingen

135,-

Strippenkaart 20 wandelingen

270,-

*Factuur wordt elke maand vooruit aangeleverd.

 

Vakantieoppas

Vakantieoppas schoolvakantie

30,- per dag

Vakantieoppas regulier

25,- per dag

Feestdagen toeslag

5,-

 

Vrije dagen december 2018& vakantie januari 2019

In verband met vuurwerkoverlast wandelen we niet tussen kerst en Oud&Nieuw gesloten, van maandag 24 december 2018 tot en met 1 januari 2019.

Daarnaast zijn we met vakantie van 14 januari tot en met 31 januari. Deze periode wandelen we niet en hebben we geen hondenopvang. We gaan deze periode het huis klaarmaken voor een nieuw jaar hondenopvang en daarnaast genieten we nog een paar dagen van niets doen.

 

Vrije dagen 2019

Wij zijn standaard gesloten van zaterdag 17:00 uur tot maandagochtend 9:00 uur. Uiteraard verzorgen wij wel de honden die bij ons vertoeven. Verder zijn we dicht voor de uitlaatservice en halen&brengen van oppashonden op de officiële vrije dagen:

1 januari

22 april

27 april

30 mei

10 juni

25 december

26 december

31 december

 

Met blaffende groet,

 

 

Jessika van Duijvenvoorde & Dennis Schade (The Dogwalker)


Clients

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.

Awards

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.

Publications

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.